Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2018.06.11 13:09

Gnocchi

Ti készítettétek:

Gnocchi 

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/Gnocchi.jpg

Hozzávalók:

  • 400 gramm tökféle (patisszon, főzőtök, cukkini, de cukkiniből inkább a keményebb érettebb a jobb),
  • 200 gramm víz,
  • 200 gramm Anyasüti sütemény variáció lisztkeverék,
  • 100 gramm cassava gari,
  • 2 evőkanál zsiradék (tejmentes állati zsír preferált),
  • só és fűszerek ízlés szerint: fokhagyma granulátum, őrölt kömény, nigella mag őrlemény, szárított bazsalikom, szárított oregánó,
  • plusz néhány dkg Anyasüti liszt a nyújtáshoz-formázáshoz szükséges még.

Elkészítés:

A tököt sós vízben megfőzzük, az egészet pürésítjük, hozzátesszük még melegen a zsiradékot.

A cassava garit a sütemény variáció liszttel + a fűszerekkel alaposan összekeverjük. Még melegen a zsíros  tökpépet ráöntjük és homogén masszává gyúrjuk. Félretesszük akár egy éjszakára is a hűtőbe, de minimum egy-két órát állni hagyjuk hogy jól megszívja magát, jól beduzzadjanak a lisztjeink.

Szilikonos nyújtólapon hengereket gyúrunk. A formázáshoz szükséges még néhány dkg Anyasüti sütemény variációk liszt. A hengereket gyorsan kb. egyforma méretű kis darabokra vágjuk, kis gombócokat formázunk és villával kétoldalt ellapítjuk.

Forró sós vízben néhány perc alatt kifőzzük, majd hevített zsiradékon átforgatjuk.

Kiváló köret húsos-zöldséges ragukhoz. Én a vasárnapi ebédhez tálaltam fel. Annyira egyszerű elkészíteni és gyorsan is megy, hogy gyakran fogok ilyent készíteni, óvodás-kisiskolás gyermekek is szerintem szívesen besegítenek a gnocchi-k készítésében. Az én fiam is boldogan gyúrogatta, lapítgatta, látható a keze munkája, kifejezetten szépek, gusztusosak lettek mind. Egyszerűen mennyei az íze is. Ez egy jó nagy adag, a vasárnapi ebéd húshoz egy négy tagú családnak is bőven jut, de szerintem még maradni is fog belőle egy-két adag hétköznapi vacsorára. :-)



Olvass tovább: https://utunkazegeszseghez.webnode.hu/foetelek-koretek/gnocchi-anyasuti/

Honlap készítés