Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Baba palacsinta receptek
2018.06.10 14:03

Almás palacsinta

Ti készítettétek:

Almás palacsinta

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/almaspalacsinta.JPG

 

Ráérős hétvégi reggelire készült ez a fahéjas almás gofri, finom őszi reggeli, próbáljátok ki! :)


Hozzávalók:

-10 dkg Anyasüti palacsinta lisztkeverék
-4 ek. kókuszzsír
-2 tojás
-2 nagy alma
-1 tk. őrölt fahéj
-120 ml víz
-csipet só
-1 ek. xilit

Elkészítés:

A lisztkeverékhez adjuk hozzá a tojásokat, az olvadt kókuszzsírt, fahéjat, sót, xilitet és kevergetés mellett folyamatosan adagoljuk hozzá a vizet. Sűrű palacsinta tésztát kell kapnunk, így ha soknak érezzük bele a vizet, akkor kicsit kevesebb is elég bele.

Az almákat hámozzuk meg és nagy lyukú almareszelővel reszeljük bele a tésztába, majd keverjük össze.

Egy serpenyőt forrósítsunk fel ( nem szükséges olajozni ), 1,5-2 ek. tésztát simítsunk el a teflon serpenyőben. Lassú tűzön süssük meg mindkét oldalán.

Forrás:

http://enkicsipaleokonyham.blogspot.com/2016/11/almas-palacsinta.html

 

Honlap készítés