Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2017.05.11 19:58

Almás morzsás sütemény

Paleo

Tejtermékmentes

Hozzávalók:

 
 
a tésztához:
3 tojássárgája
10 dkg őrölt mandula
1 evőkanál eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
1 teáskanál glutén és foszfát mentes sütőpor
 
a krémhez:

 

40 dkg ToTu (nem paleozóknak túró)
2 dl kókuszkrém (nem paleozóknak tejföl)
12 dkg eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
3 tojásfehérje
1 tojás
1 dl olvasztott kókuszolaj (nem paleozóknak étolaj)
1,5 kezeletlen citrom leve és reszelt héja

 

 
a morzsához:
5 dkg darált mandula
5 dkg őrölt eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
4 dkg hideg, nem felolvasztott, de nem is beton kemény  kókuszolaj
 
továbbá:
3 nagyobb alma
5 dkg eritrit
5 dkg mazsola
1 teáskanál őrölt fahéj


A megtisztított almát nagyobb kockára vágjuk. Hozzáadjuk a fahéjat, az eritritet és a mazsolát. 175 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt átsütjük. A tészta valamennyi hozzávalóját összekeverjük. Nedves kézzel, oldalán, alján sütőpapírral bélelt 25 x 25 centis formába nyomkodjuk. 150 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt elősütjük. Ezalatt elkészítjük a krémet, amihez valamennyi hozzávalóját turmixgépbe téve sima masszává dolgozzuk. Ráöntjük az elősütött tésztára (nem baj, ha még meleg). Megszórjuk a fahéjas almakeverékkel. Rátesszük a morzsát, amihez valamennyi hozzávalóját összemorzsoljuk (mint a linzertésztánál), de nem gyúrjuk össze! A sütőt 160 fokra állítva további 55-60 percig sütjük. Kihűtjük, majd szeletelés előtt pár órára hűtőszekrénybe tesszük.

Recept forrása:tucsokbogar.blogspot.hu

Honlap készítés