Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.06.25 12:15

Aranygaluska

Ti készítettétek:

Aranygaluska

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/aranygaluska1.jpg

 Andrásevits-Bojtor Éva remeke
ARANYGALUSKA

A recepthez a Anyasüti Puha Piskóta lisztkeveréket használtam fel.

100 g Puha Piskóta lisztkeverék
100 g nem túl hideg víz
15 g olvasztott kókuszolaj
5 g sütőpor
1 M-es egész tojás
5 g frissen facsart citromlé
ízlés szerinti édesítő (én folyékonyat használtam pár cseppet)

A hozzávalókat nemes egyszerűséggel összekevertem, az állagát az egyik csatolt fázisfotó mutatja. Egy kicsi, 16 cm átmérőjű tortaforma belsejét olvasztott kókuszzsírral kikentem, majd két kiskanál között formázott kis galuskákkal kitöltöttem az alját. Erre ment 60 gramm darált dió, amit ízlés szerinti poreritrittel összekeverünk. A tetejét meglocsoltam olvasztott vajjal, kb 2 evőkanálnyi ment erre a rétegre, majd egy újabb sor galuska, a tetejére újra 60 gramm dió, és olvasztott vaj. 165 fokos legkeveréses sütőben 50 percig sütöttem. Szép barnára sült a tészta is, egyáltalan nem fojtós, de persze nem kelt tészta jellegű, kissé tömörebb. Sodót készítettem hozzá a Bourbon vaníliás pudingporból, annyit változtattam a zacskón leírtakhoz képest, hogy 600 ml tejjel csináltam, hogy igazán sodó jellege legyen.

Tényleg elmondanám, ha nem lenne finom.. De ez Isteni! Próbáljátok ki!

Honlap készítés