Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Ebédek
2017.08.06 15:51

Borsófőzelék csirkenyársakkal

Zöldborsófőzelék
Frissen fejtett zöldborsót felettem főni picivel kevesebb vìzbe, mint amennyi ellepi, házi ételízesìtővel épp puhára főztem. Egy dl rizstejszìnt összekevertem egy lapos evőkanál zabliszttel, ezt öntöttem hozzá habarásnak. A rizstejszín passzolt az édességével. A végén egy csokor apróra vágott friss petrezselymet kevertem hozzá.
Csirkenyársak
Csirkemellből hosszúkás vékony csíkokat vágtam, befűszereztem flekken fűszerkeverékkel és saslik pálcákra tekertem, nem baj, ha rövidek a csíkok, 2 mehet egymás utan . Tepsibe fektettem és a tetejét megkentem picit paleo mustárral. Apróra vágott petrezselymet szórtam rá. Alufóliával letakarva gyorsan megsült, ahogy puha lett fólia nélkül még pár percre visszatettem. Borsófőzelékkel tálaltam.
Recept forrása: Kochné Kovács Gertrúd
Honlap készítés