Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2017.03.23 09:19

Bounty torta

Paleo

Tejtermékmentes

Ezt a bababarát tortát 1 éves kortól bátran adhatjátok a gyerkőcnek, hiszen semmi olyat nem tartalmaz, ami irritálná a kicsi bélrendszerét.

A krémben lévő édesítőt egy közepes banánnal tudjátok helyettesíteni :)

Hozzávalók:

A piskóta:

- csipet 

- 2x20 g eritrit

- 4 db M-es tojás

- 4 ek. víz

- 2 ek. kókuszolaj

- 70 g Anyasüti piskóta keverék

A krém:

- fél liter kókusztej

- 80 g kókuszreszelék

- 1 dl vízben felfőzött 1 ek. zselatin

- fél rúd vanília magjai

- 50 g eritrit (helyette 1 banán)

- 1 banán

Tetejére:

- min. 80% kakaótartalmú étcsoki

Elsőként elkészítjük a piskótát:

A tojásokat kettéválasztjuk és a fehérjéket egy csipet sóval és az édesítő felével kemény habbá verjük.

A tojássárgákat a maradék 20 g eritrittel fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a vizet és a kókuszolajat, majd a liszttel együtt óvatosan a habhoz forgatjuk.

Alaposan elkeverjük, vigyázva, hogy ne törjön össze és szilikonos tortaformában (24 cm) 180 Celsius – fokon 30 perc alatt készre sütjük.

Kihűtjük, kivesszük a formából és tortatálra tesszük.

Ha van ekkora méretű kapcsos tortaformánk, akkor annak a kapcsos részét köré tekerjük, hogy a krém ne folyjon majd le róla.

A krém elkészítése:

A kókusztejet egy lábasba öntjük, feloldjuk benne az eritritet és lassú tűzön melegíteni kezdjük.

Hozzáadjuk a vaníliát és a kókuszreszeléket, majd pár percig főzzük.

Mielőtt forrni kezd, belekeverjük a pépesített banánt, beleöntjük a felfőzött zselatint és langyosra hűtjük.

A piskótára öntjük és kínálásig hűtőbe tesszük.

Tetejére vízgőz felett felolvasztott csokit csorgatunk.

Recept forrása: palanett.blog.hu

Honlap készítés