Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2017.07.09 10:35

Cseresznyés cobbler

Paleo

Tojásmentes

Tejtermékmentes

Kész vanília fagyit adtam hozzá, de ha valaki házilag szeretné elkészíteni itt talál receptet hozzá.

Hozzávalók:
 
az alaphoz:
1 kg cseresznye
a morzsához:
5 dkg darált mandula
5 dkg őrölt eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
4 dkg hideg, nem felolvasztott, de nem is beton kemény  kókuszolaj
 
a tálaláshoz:
vaníliafagyi
 
a kókuszhabhoz:
2 dl behűtött cocomas
1-2 teáskanál eritrit
vanília


A kimagozott cseresznyét összeforgatjuk a lisztkeverékkel. Tűzálló tál aljába tesszük (én egy 18 x 25 centis oválist használtam). Rátesszük a morzsát, amihez valamennyi hozzávalóját összemorzsoljuk (mint a linzertésztánál), de nem gyúrjuk össze! A sütőt 160 fokra állítva további 55-60 percig sütjük. Langyosra hűtjük. Tálaláskor vaníliafagyit és kókuszhabot adunk mellé. A kókuszhabot habszifonnal készítjük. Az összes hozzávalót a szifonba tesszük. Összerázzuk. Egy patront engedünk bele. Ha esetleg folyósabb lenne a hab a szifont tegyük 15 percre fagyasztóba, utána már szilárdabb lesz.

Recept forrása: tucsokbogar.blogspot.hu

Honlap készítés