Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Ebédek
2017.07.24 19:34

Csirketorta

Ismét egy sokféleképpen variálható recept, a család ízlése szerint.

Én most főtt tojással rétegeztem, de finom hagymával, sonkával, maradék szalámival, kolbászkarikákkal. 

 

Egy kerek sütőedény alját beborítom bacon szeletekkel, erre jön sorba a mártás, kicsire vágott csirkeszeletek, főtt tojás szeletek, zabpehely, és még egy réteg. A tetejét reszelt cheddarral szórtam meg. Lefedve 180 fokon sütöttem, amíg a hús megpuhult, majd a sajtot rápirítottam. Lehet azonnal forrón enni, de ha kihűl és tálra borítjuk, szép "torta" lesz belőle, hidegen is jól szeletelhető, szendvicsbe is tökéletes.

 

A mártás:

2 dl.növényi tejszín vagy totu krém (igazából a tejfölt kell helyettesíteni, nekem zabtejszín volt)

apróra vágott snidling és petrezselyem

lucullus flekken fűszerkeverék

mustár (a sok fűszer és a mustár nagyon jól elveszi a növényi tejszínek alapízét)

egy egész nyers tojás

A zabpelyhet azért teszem bele, mert a csirke levet enged, de a zabpehely beszívja magába ez a finom levet, nem veszik kárba (elhagyható, de akkor sütés végén érdemes leönteni róla a keletkező levet). Cassava darával is készíthető.

Recept forrása: Kochné kovács Gertrúd

Honlap készítés