Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2018.06.08 15:11

Diós citromszelet (paleo)

Ti készítettétek:

Diós citromszelet (paleo)

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/dioscitromszelet.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje :

Diós citromszelet (paleo)

Először a krémet készítsd el, és mire a tészta kihűl, már meg is kenheted a krémmel.

1 csomag Anyasüti Bourbon vaníliás krémpuding port, készíts el a zacskón lévő recept szerint 3 dl növényi tejjel. Amikor langyosra hűlt, adj hozzá 10 dkg kókuszzsírt, 1 kezeletlen citrom héját és levét. Amikor teljesen kihűlt, tedd hűtőbe, hogy jól megdermedjen. (Mindenki ízlése szerint ízesítse, ha szükségesnek érzi.)

http://www.paleonagykereskedes.hu/ANYAsuti-Bourbon-vanilias

Készítsd el a tésztát: keverj el 2 M-es tojást 120 g nyers, megpucolt, pépesre reszelt cukkínivel (vagy almával), 1 kezeletlen citrom héjával, 120 g puha kókuszzsírral, 1 evőkanál eritrittel, vagy annak megfelelő édesítővel. Adj hozzá 60 g darált diót és 5 g foszfátmentes sütőporral elkevert 240 g Anyasüti Süteményvariációk lisztkeveréket.

http://www.paleonagykereskedes.hu/Sutemeny-variaciok-lisztk

Pihentesd a tésztát 30 percig (hűtőben), majd oszd két egyenlő részre. Lisztezett sütőpapíron egyenként nyújtsd kb. 3 mm vastag téglalappá. (Lehetőleg egyforma nagyságúra nyújtsd a tésztákat.)
180°C-ra előmelegített sütőbe téve a sütőpapírral együtt, süsd kb. 10 percig.
Majd a tészta másik felét is ugyan így süsd meg. Mindkettőt rácson hagyd teljesen kihűlni.
A kihűlt tésztalapokat felezd el, így lesz 4 egyforma (négyzet alakú) tésztalap.
A krémet oszd 3 felé, (ha a sütemény tetejére is krémet szeretnél kenni, akkor 4 felé) és kend meg vele a tészta lapokat.
Ha nem krémet szeretnél a sütemény tetejére, akkor fél citrom levét keverj ki annyi por (negyedannyi) édesítővel (vagy diéta szerint használt édesítővel), hogy el tudd kenni a sütemény tetején. (Gyorsan kell vele dolgozni, mert a tészta hamar be fogja szívni a nedvességet.
Tedd a kész süteményt pár órára, legjobb 1 éjszakára hűtőbe, amíg a krém jól megdermed és az ízek is jól összeérnek.
Nagyon finom diós, citromos sütemény.
Szebben tudtam volna szeletelni, ha lett volna ideje a süteménynek dermedni...de meg kellett kóstolni. ????

Honlap készítés