Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2017.05.27 09:13

Epres pite

Paleo

Tejtermékmentes

wp-image--1995970457

Hozzávalók:

  • 90g Puha babakeksz liszt (Anyasüti termékcsalád)
  • 90g Süteményvariációk liszt(Anyasüti termékcsalád)
  • 1drb tojás
  • 120g organikus vaj vagy kókuszzsír
  • 50g por állagú eritrit
  • 1 kk gm sütőporDSC_2273

A feltét:

  • kb 120ml eperlekvár
  • 450g eper (megmossuk, szeletekre vágjuk)
  • 1/2 citrom leve
  • 1ek nyílgyökérliszt
  • 2ek eritrit
  • 1 tojás

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Megmossuk az epret, felszeleteljük, meglocsoljuk a citromlével. Az eritritet és a nyílgyökérlisztet összekeverjük.   Sütőpapíron kb 30cm átmérőjű kör nagyságúra sodorjuka tésztát. Ezen a sütőpapíron fogjuk majd sütni a pitét. Megkenjük az eperlekvárral, a tészta peremét szabadon hagyjuk. A lekvárra hintjük az eritrit – nyílgyökérliszt keverék 3/4-ét. Szépen egyenletesen szétosztva. Erre ráigazgatjuk a felszeletelt epret. Ráhintjük a maradék eritrit-nyílgyökérliszt keveréket. Egy kis eperlekvárt kanalazunk még rá. A tészta szélét óvatosan felhajtogatjuk. Kicsit törékeny a tészta, főleg ha kókuszzsírral készül. A lényeg, hogy jól lezárjuk az oldalát, ne csurogjon ki a finom epres töltelék:) Nem baj ha nem szép!! Ha megsül, így is csodás lesz!! Megkenjük tojással, megszórhatjuk eritrittel és mehet a sütőbe. 175 fok, 30-35 perc.

DSC_2308

 

 

Recept forrása: lovelypaleoinspiration.blog

Honlap készítés