Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Ebédek
2017.08.20 09:45

Fasírt töltve

Nem annyira receptet, inkább családi ebédötlet.

Sárgarépás fasírt:
Fél kiló darált hús
Egy fej vöröshagyma apróra vàgva
10 deka apróra reszelt sárgarépa
Egy tojás
Pár evőkanál zabpehely/paleo zsemlemorzaa/ cassava dara
Ízlés szerinti fűszerezés,nàlunk: petrezselyem,só,bors,pirospaprika,fokhagyma,zacskó alján maradt fűszerkeverék.
Dórával feldobtuk kicsit a fasírtot formailag:
Beszereztem egy új szilikonos sütőformát,ki kellett próbàlnunk. Eredetileg szappankészítő formànak árultàk, de szerintem remek sütis forma lesz.
 
A formákba tettünk egy kis fasírtmasszát, rá főtt tojást/sajtot/virslikarikákat,majd beborítottuk húsmasszával. Tetejüket megjelöltük, hogy mi van benne. A maradékbol 6 muffinformába hasonlót alkottunk vegyes "töltelékkel". 6 nagy forma es 6 kicsi lett. Szépen egybesült, akár munkàba is simán vihető.
Spenót mellè ettük,finom volt.
Recepet forrása: Kochné Kovács Gertrúd
Honlap készítés