Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2017.03.24 09:52

Körtés gesztenyekocka

Paleo

Tejtermékmentes

Hozzávalók a piskótához:

- 4 db M-es tojás

- csipet 

- 40 g eritrit

- 4 ek. víz

- 2 ek. kókuszolaj

- 70 g Anyasüti puha piskóta lisztkeverék

Hozzávalók a töltelékhez:

- 25 dkg natúr gesztenyemassza

- 10 dkg kókusztejszín

- 40 g eritrit

- fél tk. őrölt fahéj

Hozzávalók a zseléhez:

- 3 kisebb körte

- 2 csapott tk. zselatin

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük egy csipet sóval és 20 g eritrittel, a sárgákat pedig fehéredésig verjük a maradék 20 dkg eritrittel.

A sárgákhoz adjuk a vizet, a kókuszolajat és a lisztkeveréket, alaposan átkeverjük, majd óvatosan – egy keverőlapát segítségével – beleforgatjuk a fehérjehabot is.

20 x 30 cm – es tepsiben 180 Celsius – fokon 30 perc alatt készre sütjük, majd kihűtjük és kettévágjuk.

A gesztenyemasszát villával összetörjük és a kókusztejszínnel, eritrittel, valamint a fahéjjal együtt lágy masszává gyúrjuk, és a kihűlt alsó piskótalapra simítjuk.

Rátesszük a másik lapot is.

A körtét kétkéses aprítógépben péppé daráljuk, egy lábasba öntjük és felforraljuk.

Elzárjuk alatta a lángot, belekeverjük a zselatint és a piskótára kenjük.

Tálalás előtt pár órára hűtőbe tesszük.

Recept forrása: palanett.blog.hu

Honlap készítés