Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.02.18 09:20

Sütőtökös- gesztenyekrémes kocka

Elkészítés:


A tészta Anyasüti Puha Piskóta lisztkeverékből készült, a csomagon található leírás szerint:
"Egy csipet sóval és 20 g eritrittel verj habbá 4 tojásfehérjét, a 4 sárgáját fehéredésig szintén 20 g eritrittel. Adj hozzá 4 ek vizet, 2 ek olvadt kókuszzsírt, 70 g lisztkeveréket, majd kis adagokban forgasd hozzá a fehérjehabot. Tedd 20x25 cm-es sütőpapíros tepsibe a krémet, és 180 fokon kb. 30 perc alatt (tűpróba) süsd készre."

Krém:
12,5 dkg natúr gesztenyemassza
12,5 dkg megsütött sütőtök
2 ek eritrit (kóstolni kell, sütőtök és ízlés függő)
2 dl kókusztejszín
10 g zselatin
150 ml víz
A zselatint kevés vízben feloldottam, majd hozzáadtam a többi vizet és az összes többi hozzávalót, felmelegítettem kb. 60-70 fokosra, majd lehúztam a tűzről, és hagytam hűlni.
Langyosan az elkészített piskótára öntöttem, és dermedésig hűtőbe tettem (1-2 óra).
A végén olvasztott paleo étcsokival díszítettem.

Recept forrása: Fazekas Mária

Honlap készítés