Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2018.02.22 18:11

Gyömbér torta

Hozzávalók:
 
a piskótához:
6 tojás
10 dkg eritrit
10 dkg darált dió
5 dkg durvára vágott dió
10 dkg darált mandula
10 dkg friss gyömbér reszelve
10 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
 
a krémhez: 
4 dl ToTu tej
4 tojássárgája
8 gramm zselatin
15 dkg eritrit
vanília ízlés szerint
30 dkg nem folyós, de nem is betonkemény kókuszolaj
 

A krém valamennyi hozzávalóját, a kókuszolaj kivételével közepes lángon, habverővel folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik. Lehúzva a tűzről kis ideig még kevergetjük, így nem ég le az alja. Félretesszük, kihűtjük, majd annyi időre amíg dermedni nem kezd hűtőszekrénybe tesszük. A tésztához a tojásokat ketté választjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kihabosítjuk az eritrittel. Hozzákeverjük a dió, mandula, anyasüti lisztkeverék és sütőpor elegyét, majd a reszelt gyömbért és a citromhéjat is. Fellazítjuk a tojáshab negyedével, majd óvatosan hozzáforgatjuk a maradék habot is. 25 x 25 centis sütőpapírral bélelt formába töltjük, végül 160 fokos sütőben 40-45 perc alatt megsütjük. Kihűtjük. Három lapra vágjuk. Betöltjük a krémmel, amihez a kókuszolajat kihabosítjuk, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a vaníliapudingot is. Arra figyeljünk, hogy a két rész nagyjából egyforma hőmérsékletű legyen amikor összedolgozzuk, nehogy ikrássá váljon a krém, ha mégis kicsapódna a kókuszzsír, könnyen korrigálhatjuk, ha a krémet vízgőz fölé téve addig és csak addig keverjük, amíg a krém kisimul. Ha a krém túl lágy 5-10 percre hűtőszekrénybe téve érhetjük el a kenhető állagot. Minden lapra harmadnyi krém kerüljön, illetve a tetejére szánt krémmel kenhetjük meg a torta oldalait is. Szerintem érdemes egy éjszakán át dermedni hagyni a hűtőszekrényben. Annyi idő alatt jól összeérnek az ízek. tetszés szerint vágjuk Én félbe vágtam, majd ék alakban szeleteltem.

Recept forrása: Szabó Anita (tucsokbogar.blogspot.hu)

Honlap készítés