Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2017.07.12 14:18

Gyümölcskenyér babáknak - paleo

Igazi hamisítatlan őszi csemege, de mivel aszalvány bármikor kapható, ki mondta, hogy csak a hűvösebb napokon készíthető el? Én az ilyen finom, kalácsszerű, rájárós süteményeket szeretem a legjobban. Egy kis lágy házi vajjal megkenve nincs ennél finomabb számomra.

Sok mazsola került bele és túró íze van, túró nélkül. Variálható további aszalványokkal is.
Fantasztikusan finom és puha.
Ha nem túl torkos a család, napokig eltartható ízletes csemege.


Hozzávalók: 3 M-es tojás, 40 ml víz, 30 ml friss citromlé és fél citrom reszelt héja, 90 g Anyasüti Puha piskóta lisztkeverék, 1 kis marék mazsola, 5 g Paleolit Éléskamra Foszfátmentes paleo sütőpor, 20 g kókuszzsír, fél banán pépesítve, késhegynyi vanília őrlemény.

Elkészítés
A nedves hozzávalókat kikevertem, beleszórtam a lisztet, sütőport és a mazsolát, 5 perc pihentetés után szilikonos formában (vagy papírban) 180 fokon 40 perc alatt készre sütöttem.

Igazából másnap a legfinomabb, amikor összeérnek az ízek. A citromlé és a vanília együtt egy igazán finom túrós ízt ad neki és a megsült kalács is olyasmi szerkezetű, mintha túrót kevertünk volna hozzá.


100 g kisült kalács szénhidrát tartalma 22,4 g, ehhez 9,2 g zsír társul, átlagosan ez 3-4 szelet sütemény.

Az egész sütemény 400g, az alapanyagok ára összesen 624 Ft. Hasonló sütit láttam készen búzalisztből az egyik hiperben, 300 g több mint 1000Ft volt. Sajnos teli adalékokkal…

Honlap készítés