Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Köztes ételek, nasik
2017.08.20 09:56

Házi műzliszelet

Ez egy rostokban nagyon gazdag nasi, ezért piciknek csak apránként, keveset adjunk és igyanak is mellé, nehogy sok legyen a rost! Nagyobbaknak tízóraira, uzsonnára csomagolható. Hűtőben egy hétig eláll, de fagyasztható, szeletenként elővehető. Szobahőmérsékleten finom, "hűtőhidegen" kicsit kemény. Elvileg csak az almával is összeáll, én a biztonság kedvéért tettem hozzá tojást. (Nagyon nagy adag, részben ajándékba is csináltam, azért ennyi :-) )

500 gr.alma
2 tojás
3 teáskanál őrölt fahéj
150 gr.mazsola (vagy tetszés szerinti aszalt gyümölcs)
100 gr dió
50 gr.kesudió-törökmogyoró-szotyi bármi :-)
400 gr.gluténmentes zabpehely
Az almát héjastól az tojásokkal összeturmixoltam. Aprítógépben a magokat és a mazsolát összeaprítottam, hagytam benne nagyobb darabokat is. Mindent összekevertem és egy szilikonos lapra tepsibe tettem. Tömör massza lett, sodrófával kb.1 cm-re nyújtottam (nagytepsi kellett, de nem lett tele) 180  fokon 40 percet sütöttem, kihűlve szépen szeletelhető.
Még finomabb, ha előzetesen a zabpelyhet és az aprított magokat serpenyőben megpirítjuk.
Recept forrása: Kochné Kovács Gertrúd
Honlap készítés