Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Ebédek
2017.04.03 17:07

A húsleves jól készítve superfood

Hétköznapi superfood, amire csak úgy gondolsz, mint a vasárnapi ebéd elmaradhatatlan része, pedig a húsleves, ha jól készíted, ennél sokkal többet tud.

Első falatok- egészséges hozzátáplálás fényképe.

 


A legkomplexszebb tápanyag, amit mi magunk és gyermekünk is fogyaszthat. Nem véletlen, hogy gyógyszernek tartják a jól elkészített húslevest. A modern hozzátáplálási nézetek szerint a lehető legjobb étel, amit a babának már kezdetektől adni érdemes. A levével hígítható a főzelék, vagy kis pohárból itassuk meg vele. Igyekezzünk a húsból is adni neki. Hetente többször is a baba menü része lehet.

Superfood, vagyis tápanyagbomba akkor, ha ezekre odafigyelünk a készítésnél:
- lehetőleg háztáji húsból készüljön, és csont, inas, porcogós részek is kerüljenek bele (ebből fő ki rengeteg zselatin, kollagén, amik a bélflórának és a bőrünknek is nagyon egészséges)
- friss kerti zöldségből főjön
- felejtsük el az ételízesítőt, mert tele van adalékkal, ízfokozóval ami belefő a levesbe és ezzel már el is rontottuk az egészet
- ha jó sok zöldséggel készítjük, fűszernek elég a fekete bors és a himalája vagy erdélyi só (ezek a sók 82 féle ásványi anyagot tartalmaznak, ezek bele kerülnek a húsba, a levesbe és olyanok, mint egy természetes ízesítő)
- főzzük hosszan, akár extrém ideig is (6-8 óra vagy még tovább gyöngyözve, hogy a húsból, csontból a jótékony anyagok minél inkább kioldódjanak), vagy főzd kuktában, ez bezárja az ízeket, tápanyagot
- a tésztát felejtsük el, vagy kerüljön bele gluténmentes (paleo) tészta, ha mégis gazdagítani szeretnénk valamivel (ez is adalékmentes legyen).

Mi legtöbbször vegyes húsból készítjük, ez marha, csirke, sertés. De van, hogy kacsa és pulyka kerül bele. Biztos, hogy mindig van benne orja csont, egész darab hús, csirkeláb, hogy mindenféle tápanyagból kerüljön bele.

Ehhez receptet nem hozok, ha a fenti irányelveket betartod, akkor ez nem csak egy leves, hanem terápiás étel, mely jót tesz a bélflórának, ápolja és regenerálja azt.

Érdemes lenne akár napi szinten fogyasztani belőle nekünk, felnőtteknek is. Akár reggelire...

Első falatok- egészséges hozzátáplálás fényképe.

Honlap készítés