Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2018.06.10 13:36

Isler (paleo)

Ti készítettétek:

Isler

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/isler.JPG

 

 
Hozzávalók 15 darabhoz:

3 dkg gesztenyeliszt (helyette is mehet Anyasüti sütemény variáció)
10 dkg darált dió
12 dkg hideg, kemény disznózsír
5 dkg porrá őrölt eritritol (vagy nyírfacukor vagy xilit)
1 tojás 
1 citrom reszelt héja
késhegynyi őrölt fahéj
csipetnyi só
 
továbbá:
20 dkg házi cukormentes ribizli lekvár (recept itt)
 
a csokoládé bevonathoz:
15 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
2 dkg kókuszolaj


Összekeverjük a gesztenyelisztet, az anyasüti lisztet, a darált diót és a sót. Gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk a zsiradékokkal. Hozzáadjuk a többi anyagot és sima, fényes felületű tésztává gyúrjuk. Minimum 30 percre újból  hűtőszekrénybe tesszük. Átgyúrjuk. Két szilikonlap közt 4-5 mm vékonyra nyújtjuk. 5-6 centis pogácsaszaggatóval köröket szúrunk ki belőle, vékony pengével alávágva sütőpapíros lemezre tesszük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük. A maradék tésztát összegyúrjuk, ha lágy akkor visszatesszük a hűtőbe és pihentetjük 20 percet. Majd az előbb leírt folyamatot ismételjük, amíg az összes tésztánk el nem fogy. A lemezen hagyjuk kihűlni a kisült korongokat, Ribizli lekvárral két-két tésztakorongot összetapasztunk. A csokoládét a kókuszolajjal, vízgőz fölött felolvasztjuk. A süteményt a csokoládéba mártogatjuk, végül dermesztjük.

Forrás:

http://tucsokbogar.blogspot.com/2017/09/isler-paleo.html?q=anyas%C3%BCti

 

Honlap készítés