Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2018.06.10 13:29

Kapros cukkinis csibetallér zellerrizzsel fokhagymás mártogatóval (paleo)

Ti készítettétek:

Kapros cukkinis csibetallér zellerrizzsel fokhagymás mártogatóval (paleo)

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/kapros.JPG

Egyszerű, gyorsan elkészíthető ebéd ötlet. A köret tetszés szerint variálható mellé. Nálam most zeller volt éppen a hűtőben.

 
Hozzávalók:
a csibetallérhoz:
20 dkg bébi cukkini
50 dkg darált csirkemell
1 evőkanál finomra vágott kapor
1 tojás
törött bors
a sütéshez:
2-3 evőkanál zsír
a zellerrizshez:
1 nagyobb zeller
1 lila hagyma
1 csokor zöld petrezselyem
törött bors
a fokhagymás mártogatóshoz:
1-1,5 dl paleolaj (nem paleozóknak olaj)
1 teáskanál Dijoni mustár (nem paleozóknak mustár)
1-2 teáskanál citromlé
1-2 teáskanál porrá őrölt eritrit (nem paleozóknak porcukor)
1-2 gerezd összezúzott fokhagyma
törött bors

A csibetallérhoz a cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk, félretesszük. Kinyomkodjuk a levét. Hozzáadjuk a többi hozzávalót. Alaposan összekeverjük. Kis ideig állni hagyjuk, hogy a liszt magába szívhassa a nedvességet. A masszából pogácsákat formálunk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán átsütjük. Papírszalvétára szedegetjük. A körethez a sütéshez használt zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott lila hagymát. Hozzáadjuk a késes aprítóban rizsszem nagyságúra vágott zellert és a finomra vágott zöld petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk. Készre pirítjuk. A fokhagymás mártogatóshoz a Totu krém extráthoz, habverővel kevergetve, vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj összekapja a krémet, akkor fejezzük be az olaj hozzácsorgatását és keverjük addig amíg a majonéz kisimul, innentől folytathatjuk az olaj hozzáadását. Végül beletesszük az ízesítő anyagokat is.

Forrás:

http://panitakedvencei.blogspot.com/2017/03/kapros-cukkinis-csibetaller.html?q=anyas%C3%BCti

Honlap készítés