Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2017.03.23 08:32

Kekszgolyó, keksztekercs

Paleo

Tejtermékmentes

Hozzávalók:
 
200 g darált házi háztartási keksz Anyasüti Sütemény variáció lisztből (recept ITT),
3 ek. cukormentes házi szilvalekvár,
2 ek. 4x-es erősségű édesítő (vagy eritrit),
2 ek. kakaópor,
2 ek. magtej (kókusz, mandula, stb.)
 
Keksztekercshez ehhez még 60 g vaj/ghee, és 20 g eritrit
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd a kétfelé vesszük a kapott masszát. Az egyik feléből diónyi golyókat gyúrunk és mehetnek a hűtőbe (esetleg kókuszreszelékbe forgatjuk), a másik felét pedig 2 folpack között kinyújtjuk, majd leszedjük a felső folpackot.
A vajat/gheet a por állagú eritrittel alaposan kihabosítjuk, és a kekszmasszára simítjuk. Az alsó folpack segítségével feltekerjük a tésztát, és szorosan becsomagoljuk. Hűtőbe rakjuk, és pihentetjük. Tálaláskor ferdén szeleteljük.
Recept forrása: megfozlek.blogspot.com
Honlap készítés