Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Bourbon vaníliás puding receptek
2018.06.21 13:14

Lipcsei krémes

Ti készítettétek:

Lipcsei krémes

http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_ordered/68104/pic/lipcseikremes.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa ismét valami csodát alkotott:

Lipcsei krémes

Ez az a sütemény, amit gyermekkoromban, minden ünnepkor el kellett készíteni, mert annyira szerettem, és még most is…  így elkészítettem paleosan. 
Elsőre bonyolultnak, vagy macerásnak tűnhet, de megéri elkészíteni! Akik ismerik, biztosan egyet értenek velem, hogy mennyei sütemény. Puha piskóta, 2 kakaós linzer és 2 puding réteg között, csokoládéval leöntve.

Hozzávalók a piskótához:
1 csomag Éléskamra Omlós piskóta a zacskón megadott recept szerint elkészítve. A tepsi mérete: 28X19 cm.
http://www.paleonagykereskedes.hu/Paleolit-Eleskamra-Omlos-

Hozzávalók a linzerhez:
1 csomag Éléskamra Magliszt-menetes nyújtható tészta a zacskón megadott recept szerint elkészítve, a tésztához plusz hozzáadva 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor. A tésztát kétfelé osztva, 2 db 29X19 cm-s lapot sütünk. Sütési idő (egyenként) 180°C-n kb. 20 perc.
http://www.paleonagykereskedes.hu/…/Eleskamra-Magliszt-ment…

Krémhez: 
2 csomag Anyasüti Bourbon vaníliás krémpuding por, 7 dl növényi tejben (mandulatejben) felfőzve, ízlés szerint édesítve. Langyosan hozzákeverve 3 evőkanál kókuszolaj, és ízlés szerint rum aroma, vagy sütő rum. Ez adja meg az ízét! Majd teljesen kihűteni.
http://www.paleonagykereskedes.hu/ANYAsuti-Bourbon-vanilias

Tetejére:
20 dkg paleo csokoládé 
2 evőkanál kókuszolaj

Elkészítés:
Az egyik linzerlapot a krém felével megkenjük, erre helyezzük a piskóta lapot, majd a krém másik fele, rá a másik linzer lap. 
A csokoládét felolvasztjuk, majd amikor kihűlt, apránként hozzákeverjük a kókuszolajt és megkenjük vele a sütemény tetejét.
Legalább 1 éjszakára hűtőbe kell tenni, hogy az ízek összeérjenek és a linzer lapokat is átjárja a krém. 
Szerintem az egyik legfinomabb sütemény! Nagyon örülök, hogy paleosan is ilyen egyszerű elkészíteni! 

Honlap készítés