Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Baba palacsinta receptek
2018.06.25 10:22

MÁKOS NUDLI

Ti készítettétek:

Mákos núdli
http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/makosnudli1.jpg
Andrásevits-Bojtor Éva receptje
MÁKOS NUDLI

- 200 g főtt, kihűlt, áttört édesburgonya
- 90 g Anyasüti palacsinta lisztkeverék
- 15 g útifű maghéj liszt
- fél kávéskanál szódabikarbóna
- 1 m-es tojás
- 1 nagy csipet só

Az összetevőket egyneművé gyúrjuk, olyan állaga lesz, mint egy könnyen alakítható gyurmának. 15 percre hűtőszekrénybe tesszük pihenni, majd kezdhetjük a formázást, ebbe nyugodtan vonjuk be a nagyobb gyerekeket is! Először kígyókat sodrunk, majd azokat kb 3 cm-es darabokra szaggatjuk. Nekem plusz lisztezést nem kívánt a tészta, könnyű volt vele dolgozni, nem ragadtak össze a kis darabkák. Ha készen vagyunk, forrásban levő vízbe dobjuk őket, amibe előzőleg sót, és és egy kis olajat raktunk. A nudlik újraforrástól számítva másfél perc alatt megfőnek. Leszűrjük, és poreritrites darált mákba forgatjuk még forrón, így magába szívja az ízeket. Férjem mézzel ette, nagyon finom!!
Honlap készítés