Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.09.03 12:26

Málnás csokitorta (Anyasüti)

Ti készítettétek:

Málnás csokitorta (Anyasüti)

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/malnascsokitorta180903.jpg

Balázsy Nóra receptje:

Málnás csokitorta (Anyasüti)

Hozzávalók a piskótához (18 cm-es tortaformában sütöttem): 4 tojást ketté választottam, a sárgáját habosra kevertem 40 g szirupos édesítővel, a fehérjét pedig egy csipet sóval kemény habbá vertem. Ezután a sárgájához kevertem 4 evőkanál vizet, 2 evőkanál folyékony kókuszolajat, 10 g kakaóport és 65 g Anyasüti puha piskóta lisztkeveréket (http://www.paleonagykereskedes.hu/Puha-piskota-lisztkeverek-glutenmentes). Végül hozzáforgattam a tojáshabot. Sütőpapírral bélelt 18 cm-es tortaformába töltöttem a tésztát és 180 fokon 30 percig sütöttem. Amikor kihűlt a piskóta kettévágtam. 

Krém: 1 csomag Anyasüti holland kakaós krémpuding port (http://www.paleonagykereskedes.hu/ANYAsuti-Holland-kakaos-krempuding-por-55-g) felfőztem 3 dl kókusztejjel. Amikor kihűlt hozzákevertem 50 g szirupos édesítőt, 30 g olvasztott kókuszolajat, 10 g kakaóport. Ezután 2 dl cocomast kemény habbá vertem (előtte fél órára mélyhűtőbe tettem) és a pudinghoz forgattam. Amikor kész volt a puding pár percre beraktam a mélyhűtőbe, hogy elkezdjen megkötni. Addig összeturmixoltam 100 g málnát és hozzáadtam 30 ml vízzel kikevert 20 g zselatint. Ezt is betettem pár percre a mélyhűtőbe. 

Összeállítás: A piskóta alját visszahelyeztem a torta formába és megkentem a csokipudinggal (nem az egész mennyiség került rá, körülbelül a fele). Ezután újra pár percre mélyhűtőbe tettem és csak ezután kentem rá a málnás réteget, majd ráhelyeztem a másik piskótát. Hűtőben pihentettem pár órát, ezután levettem a tortaforma szélét és megkentem a tortát kívülről is a maradék csokipudinggal. Egy éjszakát pihentettem szeletelés előtt.

Forrás: 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2682275488465246&set=gm.469519416883817&type=3&theater&ifg=1

#gm #puhapiskota #gm #anyasuti 

Honlap készítés