Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2017.07.09 10:57

Almás-málnás pite

Paleo

Tejtermékmentes

dsc_0750

Recept:

  • 60g Puha babakeksz liszt
  • 120g Sütemény variációk liszt
  • 1 tojás
  • 120g organikus kókuszzsír ,vagy fele arányban puha organikus vaj
  • 50g por erititol

A hozzávalókat összegyúrjuk, szobahőmérsékleten pihenni hagyjuk. Elkészítjük az alma tölteléket.

  • 1200g alma
  • eritritol porcukor ízlés szerint
  • 1 ek vaníliás Anyasüti pudingpor
  • 2 ek víz
  • 1 citrom leve
  • pár szem fagyos málna

Az almákat meghámozzuk, felaprítjuk kisebb darabokra. Egy lábasban az almát a citromlével, eritritollal  kicsit megfőzzük. Nem kell túl puhára főzni, gusztusosabb ha az almadarabok  megtartják formájukat. Mikor jól felforrósodott és egy kis levet engedett, a pudingport feloldjuk 2  ek kanál vízben és hozzá adjuk, jól összekeverjük. Így selymes állagot kap az egész keverék és az alma leve is teljesen eltűnik. Hagyjuk kihűlni.

Ezután nincs más hátra, mint a tésztát két sütőpapír közt kisodorni és a kikent  formákba varázsolni. Megtöltjük a pudingos almával, helyezünk rá egypár málnaszemet és mehet a 175 fokra  előmelegített sütőbe, kb 30 -35 percre.

Díszítésnek 200 ml kókusztejszínt kemény habbá keverünk, 1 friss málnaszem, és citromfű.

dsc_0759

Recept forrása: lovelypaleoinspiration.blog

 

Honlap készítés