Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.06.25 12:42

Meggyes falat

 

Ti készítettétek:

Meggyes falat

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/meggyesfalat2.jpg

Kovácsné Szabó Anett receptje

Meggyes falat 
A süti fordítva készült 
Először elkészítettem a meggyes réteget: kb 10-15 dkg magozott meggyet felöntöttem 2,5 dl vízzel tettem bele fél csomag zselatint, ízlés szerint eritritet és összeforraltam. (Én savanykásan szeretem) Miután hűlt egy kicsit beleöntöttem egy nagyobb ételesbe. Hűtőbbe tettem egy órára, hogy megkössön.
Vanilia pudingos réteg: Fél adag Anyasüti bourbon vanilia pudingot főztem meg, eritrittel édesítettem, szerintem kellene bele zselatin, mert nekem egy kicsit folyós maradt, de épp nem volt itthon több  Miután kihűlt a puding rásimítottam a meggyes rétegre. 
A piskóta: 2 tojást kettéválasztottam, a fehérjét csipet sóval felvertem, a sárgájához tettem eritritet aztán összeforgattam. Majd lassan belekevertem 2 evőkanál Anyasüti puha piskóta lisztkeveréket. Tettem bele pici szódabikarbónát, amit citromlével pezsegtettem ki. Sütőpapírral bélelt kis tepsiben sütöttem meg, előmelegített 175 fokos sütőben 10 percig, majd levettem 150 fokra és még kb 5-6 percig, tűpróbáig sütöttem. Miután kihűlt óvatosan ráhelyeztem a pudingos rétegre. 1 éjszakát maradt a hűtőben, reggel kifordítottam az ételesből és vajjal olvasztott étcsokival, pár szem meggyel díszítettem. Ez volt ma a reggeli 

Honlap készítés