Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Köztes ételek, nasik
2017.08.06 16:01

Meggyleves

Könnyű nyári, frissítő étel.

Krémlevesként készítve

A meggyet kimagozva, megtisztítva egy fazékban felteszem főni egy rúd fahéj, néhàny szegfűszeg és pár  bio citrom karikával ( a héj miatt legyen bio!)
Épp csak felfőzöm, ha nem igazán leves a gyümölcs (pl.sárgabarack) akkor egy kevés víz mehet alá.
Hagyon kihülni, a fűszerek így jól kiadjàk az ízüket.
Kihűlés utàn a fűszereket, citromot kiszedem és összeturmixolom a gyümölcsöt növényi tejszínekkel. Nekem a kókusz itt túl sok,ezért vegyesen szoktam kókusz, rizs és zabtejszínt tenni, kóstolva hogy a kókusz ne érződjön. Nagyon jól simára kell turmixolni, ha sűrű, vízzel higítom. A végèn édesítem és friss citromot nyomok bele, nagyon jól kihozza az ízeket. Jól behűtve, csészéből fogyasztjuk.
Nehéz mennyiségeket írni, mert nagyon gyümölcsfüggő, 2 különböző meggyhez is más mennyiségű tejszín kell. Én ehhez fél kiló meggyhez 1-1 dl kókusz és zabtejszínt tettem és 2 dl rizstejszínt, plusz 1,5 dl.vizet.  Egy liter leves lett így.
Plusz tipp:
A meggyleves készítése nálam a 3 perces leves, mivel a meggyet elteszem, amikor sok a termés. 
Ugyanaz a készítés módja, mint a levesnél, felfőzöm fűszerekkel és hagyom kihűlni. Àltalaban másnap a fűszeteket kiszedem, újra felforralom leturmixolom , befőttes üvegekbe töltöm és lezárva,fejre állítva a mosogatógépbe teszem, 70 fokos programot indítok rá és hagyom a gépben kihűlni.
Recept forrása: Kochné Kovács Gertrúd
Honlap készítés