Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Omlós házi pogácsa receptek
2018.06.14 13:11

Melegszendvics

Ti készítettétek:

Melegszendvics

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/melegszendvics.JPG

Hagyományos sütő, valamint kifli-zsömle-kenyér nélküli gyors megoldás reggelire, vacsorára. Kihűtve akár elvitelre, kirándulásra, egyéb kimozdulásra is ideális.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojásokat feltörjük, hozzáadjuk a sót, vizet és villával alaposan felverjük. Ezután a lisztekkel vegyítjük, kb. 10 percet pihentetjük, de lehet több időt is.

A felforrósított és zsiradékkal kikent melegszendvics sütő aljába kanalazzuk a tészta felét, néhány percig sütjük, (kb. 3-4 perc) ezután a sütőből kiemeljük és félretesszük, a tészta másik felét is a háromszögletű melegszendvics sütőbe kanalazzuk és hasonlóképpen kisütjük, kiszedjük.

Ezután visszatesszük a féloldalasan sült tészta lapokból négy háromszöget alulra, erre jön a kívánt szendvicstöltelék (én házi húskrémet vagy házi májkrémet, sonkát, szalonnát vagy kolbászt  és zöld fűszereket + egy nyers tojássárgáját szoktam), majd a maradék négy háromszöggel befedjük. Összecsukjuk és kb. 4-5 perc alatt egybesütjük.

Kiváló és tartalmas reggelire vagy vacsorára vagy köztes étkezésre salátákkal.

Mutatom a munkafolyamatot képekben:

1. kép: a fele adag tészta a szendvics sütőben kiszedésre várva.

2. kép: itt már mind két adag tészta kisütve, visszahelyezve, töltelékkel és tojássárgájával ellátva, a jobb oldalira ezután teszem rá a tésztalapokat és csukom majd össze:

3. kép: itt már készresütve és könnyen kiszedhető egyenként a négy darab háromszög szendvics:

4. és 5. kép: tálalva salátával:

 

TIPP:

Kapkodós sietős verziója szerint csinálhatjuk úgy hogy a fele tésztamassza néhány perces sütése után rátesszük a kívánt tölteléket, azonnal rákanalazzuk a megmaradt tésztamasszát és úgy sütjük egybe. Így az alsó lapok sültebbek lesznek mint a felsők, és a töltelék közeli tésztamassza lehet hogy nem sül át tökéletesen.



Forrás: https://utunkazegeszseghez.webnode.hu/kenyerek-peksutemenyek/melegszendvics-anyasuti/

Honlap készítés