Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2017.05.11 19:45

Csokis minitorta (sütés nélkül)

Paleo

Tejtermékmentes

Ebből az anyaghányadból 4 nyolc centis vagy 1 tizennyolc centis torta készíthető.

Hozzávalók: 
a morzsához:
2,5 dkg darált mandula
2,5 dkg őrölt eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
2,5 dkg hideg, nem felolvasztott, de nem is beton kemény  kókuszolaj
 
a torta alaphoz:
a fent leírt morzsa (egy teáskanálnyit félretéve a díszítéshez)
5 dkg folyékony kókuszolaj
a krémhez:
4 tojás
8 dkg kakaó
10 dkg folyékony kókuszolaj
5 dkg méz
3 dkg porrá őrölt eritritol
Elkészítés:
Először a morzsát készítjük el, amihez valamennyi hozzávalóját összemorzsoljuk (mint a linzertésztánál), de nem gyúrjuk össze! Sütőpapíros lemezen szétterítjük, majd 160 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük. Kihűtjük. Késes aprítóban vagy darálóban finomabb szemcséjűre dolgozzuk. Összekeverjük a kókuszolajjal. Az oldalán sütőpapírral bélelt kapcsos formák aljába (egyenlő mennyiségben elosztva) nyomkodjuk. A krémmel a tennivalónk csak annyi, hogy a hozzávalókat habverővel összekeverjük, majd az alapra szépen elosztva ráöntjük. Hűtőbe téve hagyjuk megdermedni. Végül díszítésként morzsát szórunk a tetejére.

 

Recept forrása: tucsokbogar.blogspot.hu

Honlap készítés