Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2018.02.22 18:14

Moszkauer

Hozzávalók:

15 dkg darált dió
10 dkg por xilit (eredeti recept szerint 15 dkg, így érdemes megkóstolni és ízlés szerint édesíteni)
1 dl mandulatej vagy kókusztej
4 dkg kókuszzsír
2 kisebb narancs kandírozott héja aprítva (ugyanúgy készítettem, mint a cukros változatot csak xilittel)
2 evőkanál Anyasüti puha babakeksz lisztkeverék
kis rum

A liszt kivételével minden hozzávalót összefőzzük, majd tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet. Ha túl folyós lenne teszünk még bele lisztet, vagy épp tejjel hígítjuk.

Teáskanálnyi adagokat halmozunk egy szilikonos sütőpapírra, számolva azzal hogy a massza szétterül majd, Egy másik kanalat rumba mártunk és ezzel kissé meglapogatjuk a halmokat.

170 fokon kb 5 perc alatt készen is lettek, akkor jó, amikor a széle elkezd barnulni.

Ha kihűlt kókuszzsírral olvasztott cukormentes (paleo) étcsokoládéba mártjuk.

Recept forrása: Kiss Viktória

Honlap készítés