Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2017.03.24 09:06

Datolyás muffin

Paleo

Tejtermékmentes

Babáknak már egy éves kortól adható, de biztos vagyok benne, hogy hamar a felnőttek kedvence is lesz.

Hozzávalók:

A tészta:

- 1 db M-es tojás

- 60 g reszelt nyers cukkini

- 60 g kókuszolaj

- 120 g Anyasüti süteményvariációk lisztkeverék

A töltelék:

- 2 dl kókusztej

- 20 dkg magozott datolya

- 20 dkg mazsola

- 1 tk. őrölt szegfűszeg

- 1 ek. natúr kakaópor

A hab:

- 3 db M-es tojásfehérje

- 5 csapott ek. por eritrit

A tészta hozzávalót egy tálban összegyúrjuk, majd 10 perc pihentetés után szilikonos formákba nyomkodjuk és180 Celsius – fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük, kihűtjük.

A habhoz a tojásfehérjéket felverjük az édesítővel, habzsák segítségével szilikonlapra formázzuk és 160 Celsius – fokon kiszárítjuk, félretesszük.

A datolyát és a mazsolát a kókusztejhez adjuk, és közepes lángon, gyakran megkeverve addig főzzük, míg pépes nem lesz.

Hozzáadjuk a szegfűszeget és a kakaót, majd botmixerrel krémesre aprítjuk.

A krémet a kihűlt kekszkorongokra halmozzuk, tetejükbe egy – egy habsapkát nyomunk és kínálásig hűvös helyre, de nem hűtőbe tesszük!

A megadott mennyiségből 15 db keksz lett.

Recept forrása: palanett.blog.hu

Honlap készítés