Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2017.05.15 20:24

Olivás lepények

Paleo

Tojásmentes

Édesítésmentes

Tejtermékmentes

Egyszerű gyors, százezer dologtól mentes superfood reggeli vagy vacsora opció.

Hozzávalók:

  • 50 gramm magozott zöld olajbogyó / olívabogyó, (Aldiban szoktam vásárolni, a lényeg hogy mesterséges hozzávalóktól, ízfokozóktól és tartósítószerektől mentes legyen)
  • kb. 50 gramm víz vagy az üveges olívabogyó enyhén sós leve (vigyázzunk nehogy túl sós legyen emiatt),
  • 50 gramm Anyasüti Sütemény variáció lisztkeverék,
  • opcionálisan rakhatunk hozzá egy teáskanálnyi lenmagpelyhet, fűszereket-ízesítőket pl. fokhagyma granulátum vagy snidling, oregánó, inaktív mentes élesztőpehely stb.
  • zsiradék a kisütéshez.

Elkészítés:

Az olajbogyót a folyadékkal alaposan összeturmixoljuk hogy sima legyen, majd hozzáadjuk a lisztkeveréket-fűszereket-ízesítőket. Hagyjuk pihenni kb. negyed órát, majd zsírt hevítünk és kanállal nagyjából hat-hét halmot rakunk a serpenyőbe, szépen elsimítjuk és néhány perc alatt közepes lángon barnásra sütjük majd húslapáttal óvatosan megfordítjuk és a másik felét is megsütjük.

Én veganézzel kentem (recept itt: quinoéz), inaktív mentes élesztőpehellyel (NOW FOODS Nutritional Yeast Flakes) szórtam és zöldségekkel tálaltam.

Elég gyakran felturbózom további superfood-okkal: pl. avokádó, zöld levelek, csírák stb.


Recept forrása: utunkazegeszseghez.webnode.hu

Honlap készítés