Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Omlós házi pogácsa receptek
2018.06.10 13:09

Omlós kifli

Ti készítettétek:

Omlós kifli

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/omloskifli.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Omlós kifli ANYAsüti Omlós házi pogácsa lisztkeverékből

Elkészítés: Keverj el 2 tojást, 100 g hámozott, főtt, pürésített és kihűlt cukkinit, 40 g puha kókuszzsírt, 25 ml friss citromlével, végül adj hozzá 160 g lisztkeveréket 4 g foszfátmentes sütőporral elkeverve, ízlés szerint sót. Pihentesd a tésztát 15-20 percig (hűtőben). Lisztezett felületen gyúrd át a tésztát, majd nyújtsd ki 3 mm vastagra. Hajtsd félbe, majd ismét félbe, nyújtsd ki ismét, és a hajtogatást ismételd meg még kétszer. Minden nyújtásnál szórj lisztet a tészta alá. Végül nyújtsd kör alakú lappá és vágd 8 egyenlő nagyságú cikkre. Tekerd fel a szélesebb részéről kifli formára. Végül helyezd azokat sütőpapíros tepsire, kend le a tetejét kevés kókuszolajjal, majd süsd készre 180 fokon kb. 30 perc alatt. Tetejére kerülhetnek magok vagy sajt. A hajtogatástól egy kicsit lazább lesz a tészta. Ez egy tömörebb, omlós kifli, mivel nincs benne sem rost sem magliszt, amitől puhább lenne. Ízre, állagra is nagyon jó. Érdemes kipróbálni.
http://www.paleonagykereskedes.hu/Pogacsa-lisztkeverek-glut…

Forrás:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=770717759794145&set=gm.347281119107648&type=3&theater&ifg=1

 

Honlap készítés