Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.07.12 11:03

Piskótallér (Anyasüti)

Ti készítettétek:

Piskótatallér

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/piskotataller.jpg

Balázsy Nói ismét remeket alkotott:

Piskótallér (Anyasüti)

Tegnap az Instagram dobott fel nekem egy piskótatallér receptet, azt hiszem talán a gluténmentes övezet oldalán láttam. Ő ugye más alapanyagokat használ, de megtetszett az ötlet és ma rögtön meg is csináltam ????
A piskótához a babapiskóta receptet használtam. 3 tojást külön választottam, a fehérjét felvertem egy csipet sóval, a sárgáját pedig habosra kevertem 45 g szirupos édesítővel. Ezután a sárgájához szitáltam 45 g Anyasüti piskóta lisztet és gyors mozdulattal összekevertem. Végül beleforgattam a habot és habzsákba töltöttem. Egy pogácsaszagatót használtam, abba nyomtam bele a masszát a habzsákból. Leraktam a tepsibe a pogácsa formát, belenyomtam a tésztát és óvatosan felemeltem. Mivel sűrű a tészta ezért megmarad a formája. 160 fokon sütöttem 15 percet. A középső részhez barackot turmixoltam össze pici citromlével és édesítővel (ez mindenkinél ízlés meg barack édességének függvénye ????), aztán vízben feloldott zselatint kevertem hozzá. Hűtőbe pihentettem kicsit, hogy dermedjen és csak utána kentem meg vele a piskótát. Tetejére most csak csokit olvasztottam, de legközelebb inkább csinálok magam csokiszószt ????

Forrás:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2569498786409584&set=gm.421625165006576&type=3&theater&ifg=1

 

Honlap készítés