Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2017.05.11 19:52

Epres rebarbarás pohárkrém

Paleo

Tejtermékmentes

A pohárkrémhez használt morzsából érdemes dupla adagot készíteni, mert dobozba téve vagy fagyasztva jól tárolható és később más desszerthez is felhasználható.

Hozzávalók:
a morzsához:
2,5 dkg darált mandula
2,5 dkg őrölt eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
2,5 dkg hideg, nem felolvasztott, de nem is beton kemény  kókuszolaj
 
a gyümölcspüréhez:
1 alma
15 dkg eper
15 dkg rebarbara
2 evőkanál víz
5 dkg eritrit
5 gramm zselatin
vanília ízlés szerint
a habhoz:
25 dkg Totu
20 dkg házi kókuszjoghurt (recept itt)
2 tojásfehérje
fél dl víz
5 gramm zselatin
fél kezeletlen citrom leve és reszelt héja
5 dkg eritrit
vanília ízlés szerint
a díszítéshez:
pár szem eper
Először a morzsát készítjük el, amihez valamennyi hozzávalóját összemorzsoljuk (mint a linzertésztánál), de nem gyúrjuk össze! Sütőpapíros lemezen szétterítjük, majd 160 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük. Kihűtjük. A gyümölcspüréhez, a megtisztított almát, epret és rebarbarát kisebb darabokra vágjuk, majd a vizet hozzáadva puhára főzzük. Beletesszük a zselatint. Ízesítjük eritrittel és vaníliával. Botmixerrel pürésítjük. A négyötödét poharakba kanalazzuk. A tojásfehérjét csipetnyi sóval kemény habbá verjük. A maradék gyümölcsvelőt a totuval, a kokhurttal, a vízben feloldott zselatinnal, a citromlével és héjjal, az eritrittel és a vaníliával krémesre turmixoljuk. Óvatosan, hogy össze ne törjön, hozzáforgatjuk a habot, majd a poharakba rakjuk. Megszórjuk a morzsával és eperdarabokkal díszítjük. Tálalásig hűtőszekrényben dermesztjük.
Recept forrása: tucsokbogar.blogspot.hu
Honlap készítés