Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Bourbon vaníliás puding receptek
2018.06.08 14:36

Rebarbara krémleves eperrel

Ti készítettétek:

Rebarbara krémleves eperrel

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/rebarbaraleves.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsanna receptje:

Rebarbara krémleves eperrel
5 szál megtisztított, apróra vágott rebarbarát annyi vízzel, hogy bőven el lepje, tegyél fel főni, csipet fahéjjal és ízlés szerinti édesítővel. Pár perc alatt megfő. Amikor megpuhult, turmixold le. Nem baj, ha híg, a puding fogja besűríteni.
1 csomag Anyasüti Bourbon vaníliás pudingot keverj csomómentesre 3 dl mandulatejjel.
http://www.paleonagykereskedes.hu/ANYAsuti-Bourbon-vanilias-krempuding-por-45-g
Öntsd hozzá a leveshez, és folyamatosan kevergesd. Majd amikor felforrt, húzd le a tűzről, és kevergesd, amíg besűrűsödik. Ízesítsd még, ha szükségesnek érzed! Kevés felvert kókusztejszínnel és eperrel tálald. Jó étvágyat hozzá!
Ha nem szeretnéd pudinggal sűríteni, akkor kevesebb vízben főzd meg a rebarbarát, majd turmixold le. Így is nagyon finom! A puding lágyítja a rebarbara savanyú ízét. Nem szabad „túlédesíteni”, a lényeg a rebarbara savanykás íze.

Honlap készítés