Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Köztes ételek, nasik
2017.10.03 19:01

Sárgarépa torta Zila formában

Hozzávalók:
2 tojás
15 dkg eritrit
egy csipet só
30 dkg finomra reszelt sárgarépa
17 dkg zabpehelyliszt
0,4 dl olvasztott kókuszzsír
egy teáskanál őrölt fahéj
5dkg őrölt dió
egy teáskanál sütőpor
A tojássárgákat az eritrittel, sóval, fahéjjal habosra kevertem, majd apránként hozzáadtam a felvert tojásfehérjét, répát és a többi hozzávalót. 8 szeletes Zila formába öntöttem, tele lett vele. 180 fokon 50 perc alatt megsütöttem, azonnal kivettem a formából. Kihűlés után kétféle krémmel töltöttem:
2 dl.Cocomast kicsit édesítve felvertem habbá, ez került minden második üregbe. A maradék habhoz kb. 10 dkg.szemcsés ricottát kevertem, ezzel töltöttem a többi üreget. Nagyon finom lett.
Tölthető nem túl édes gyümölcslekvárral is, kipróbáltam sárgabarackkal, azzal is nagyon finom. Tömör, "nehéz" tészta lesz, ezért csak simán tepsiben megsütve, szeletelve is érdemes megcsinálni, jól szállítható, nem esik szét.
Recept forrása: Kochné Kovács Gertrúd
Honlap készítés