Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.06.06 11:35

Sacher Torta

Ti készítettétek:

Sacher Torta

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/sacher2.jpg

Balázsy Nóra receptje:

Sacher torta (Anyasüti piskóta lisztből, bababarát változat)

Hozzávalók a piskótához:

2 db mini torta formában (11 cm) sütöttem 2 db piskótát. Ehhez 2 tojásfehérjét 10 g datolyasziruppal habosra vertem, 2 tojássárgáját szintén 10 g datolyasziruppal kikevertem. Ezután a sárgájához hozzáadtam 1 evőkanál olvasztott kókusz olajat, 4 evőkanál vizet, 35 g Anyasüti piskóta lisztet, 1 teáskanál sütőport és 10 g karobport. Mindent összekevertem, végül beleforgattam a tojásfehérjét. A két mini formában 180 fokon sütöttem 10 percet.

Hozzávalók a "lekvárhoz":

Mivel úgy szerettem volna elkészíteni, hogy az egy éves kislányom is ehessen belőle, ezért bolti édesítőszeres lekvár nem jöhetett szóba. Úgyhogy vettem 4-5 db sárgabarackot, amit összeturmixoltam fél teáskanál citromlével és két teáskanál datolyasziruppal. Megkentem vele az egyik piskótát, majd mélyhűtöbe raktam pár percre, hogy megdermedjen. Ezután ráraktam a másik piskótát és annak a tetejét is, valamint körbe az egész tortát bevontam a "lekvárral". Utána szintén pár percre beraktam a mélyhűtöbe.

Csokimáz: 20 g kókusz olajat megmelegítettem a mikróban, majd hozzákevertem 20 g datolyaszirupot és 20 g kakaóport. Ezzel bevontam a tortát és 1 éjszakára hűtőbe raktam.

Honlap készítés