Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.02.22 18:30

Sacher torta

Nagyon kellemes szaftos jó állagú torta, nem hátrány hogy gyorsan egyszerűen elkészíthető. Érdemes 1-2 napot elkészítés után hideg helyen tartani, hogy az ízek még inkább összeálljanak.

Hozzávalók:

  • 4 tojás,
  • 40 gramm Anyasüti puha piskóta lisztkeverék,
  • 30 gramm karobpor - ha valódi csokisra szeretnénk akkor ugyanennyi kakaópor,
  • 25 gramm méz vagy más szirupos édesítőszer,
  • 2 kanál kókuszolaj,
  • 4 kanál víz.
  • kb. 170-180 gramm kajszibarack vagy más krémesen kenhető állagú lekvár,

Tetejére:

kókuszolaj + karobpor + méz vagy szirupos édesítő gőz felett felolvasztva összesen kb. 60 gramm.

Elkészítés:

A négy tojást kettéválasszuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, a sárgáját a folyékony édesítéssel kikeverjük, hozzáadjuk a kókuszolajat és a kakaó vagy karopborral összekevert piskóta lisztkeveréket. Elkeverjük, majd apródonként nagy óvatos mozdulatokkal habverővel hozzákevergetjük a keményre felvert tojáshabot is. Szilikonos 18 vagy 20 cm-es kerek formában kb. 30 perc alatt megsütjük.

Kicsit púposra sül a piskóta, kihűtést követően éles késsel ezt a púpját egyenesre levágjuk és az így kapott piskótát összetépkedjük-morzsoljuk és a kajszibarack lekvárba keverjük.

A kettévágott piskótát ezzel a piskótás lekvárral töltjük.

Bevonjuk vízgőz felett olvasztott karobpor / kakaópor méz és kókuszolaj egyvelegével majd hideg helyre tesszük. Tálaláskor meghintjük szitán keresztül kakaóporral.

Recept forrása: Laczkó Zsuzsanna (http://utunkazegeszseghez.webnode.hu)

Honlap készítés