Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha piskóta receptek
2018.02.22 18:18

Stollen

A tészta alapanyagai:

-60g Anyasüti puha piskóta
-30g mandulaliszt
-55g darált blansírozott mandula
-50g por eritrit
2 tk gm ,fm sütőpor
1 bio naracs reszel héja
-csipet só
1 drb házi tojás
60g cocomas 
50g folyékony kókuszolaj, vagy aki fogyaszthatja olvasztott vaj

A mákos réteg hozzávalói:

-50g cocomas
-2-3ek por eritrit
1 ek vaníliás pudingpor
5-6ek darált mák

A tészta:

A száraz alapanyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, összekeverjük. Kicsit ragadós masszát kapunk, hagyjuk állni 15-20 percet. Bőven meghinthetjük a piskótaliszttel. Így egyszerűbben golyó alakúra gyúrjuk. Sütőpapíron kb 20 -30cm-esre sodorjuk.. nyugodtan szórd piskóta liszttel. Megkenjük a mákos töltelékkel, ehhez az alapanyagogat előzőleg összekeverjük. Datolyát is csavarhatunk bele. Most kalács alakúra tekertem. Legközelebb hajtogatom. Akkor a repedések sem lesznek mélyek (szerintem).

175 fok légkeverées sütés 20 perc 
Ezután nem légkeveréses sütés 15 perc.
Forrón lekenjük zsiradékkal,por eritrittel meghintjük.
Igazi "Stollen" állag.

Recept forrása: Csánó Fehér Erika

Honlap készítés