Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Puha babakeksz receptek
2018.08.27 18:40

Szilvás galette (Anyasüti)

Ti készítettétek:

Szilvás galette (Anyasüti)

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/szilvasgalette180827.jpg

Balázsy Nóra receptje:

Szilvás galette (Anyasüti)

Hozzávalók 4 kicsi darabhoz: 1 tojás, 15 g szirupos édesítő, 50 g kókuszolaj, 80 g Anyasüti puha babakeksz lisztkeverék (http://www.paleonagykereskedes.hu/Puha-babakeksz-lisztkeverek-glutenmentes)

Minden hozzávalót egy tálban összekevertem, majd fél órára hűtőbe tettem. Ezután lisztezett deszkán átgyúrtam és 4 részre osztottam. Mindegyik tészta gombócot külön külön kinyújtottam kör alakúra. Én már a sütőpapíron nyújtottam ki és csak rácsúsztattam a sütőpapírt a tepsire. Ezután mindegyik közepére darált keksz morzsát szórtam, megkentem összeturmixolt szilvával, újra keksz morzsa, végül pedig szilva gerezdeket raktam rá. Ezután a széleit behajtottam. Nekem sajnos megrepedezett, mert sokáig vártam vele és vissza puhult már a tészta. Hajtás előtt érdemes visszarakni a hűtőbe pár percre. Úgyhogy az enyémnek a széle nem lett tökéletes, de nagyon finom 
Honlap készítés