Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Sütemény variáció receptek
2017.03.26 10:10

Szilvás gombóc

Paleo

Tojásmentes

Édesítésmentes

Tejtermékmentes

Hozzávalók:

  • 400 gramm alma,
  • 200 gramm víz,
  • 200 gramm Anyasüti sütemény variáció liszt,
  • 100 gramm cassava gari,
  • 2 evőkanál kókuszolaj
  • plusz pár deka Anyasüti liszt a nyújtáshoz-formázáshoz szükséges még
  • szilvaszemek kimagozva, (más gyümölcsöt is használhatunk, sőt kénezetlen mentes aszalvány is jó választás),
  • őrölt fahéj,
  • kívülre ízlés és diéta szerint lehet darált mák, darált dió, földimandula panír, vagy ki mit szeretne.

 

 

Elkészítés:

A megmosott és kicsumázott almát picikét sózott vízben megfőzzük, az egészet pürésítjük, hozzátesszük még melegen a kókuszolajat.

A cassava garit a sütemény variáció liszttel alaposan összekeverjük. Még melegen a zsíros almapépet ráöntjük és homogén masszává gyúrjuk. Félretesszük akár egy éjszakára is a hűtőbe, de minimum egy-két órát állni hagyjuk hogy jól megszívja magát, jól beduzzadjanak a lisztjeink.

Szilikonos nyújtólapon hengereket gyúrunk. A formázáshoz szükséges még néhány dkg Anyasüti sütemény variációk liszt. A hengereket gyorsan kb. egyforma méretű kis darabokra vágjuk, majd ellapítjuk, A szilvaszemekbe őrölt fahéjat töltünk és az ellapított tésztába töltjük, összegombócozzuk.

Forró vízben néhány perc alatt kifőzzük, egyenként óvatosan kiszedjük, jól lecsepegtetve. Amikor már kezdenek a gombócok kicsit megszikkadni, kívülről bebundázzuk.

Én a gombócokat darált mákba hempergettem.


Recept forrása: utunkazegeszseghez.webnode.hu

Honlap készítés