Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Omlós házi pogácsa receptek
2018.08.14 10:37

Szilvás gombóc (Anyasüti)

Ti készítettétek:

Szilvás gombóc (Anyasüti)

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/szilvasgomboc180814.jpg

Balázsy Nóra receptje:

Szilvás gombóc (Anyasüti)

Hozzávalók: 1 tojás, 20 g kókuszolaj, 20 g turmixolt szilva, 60 g főtt pépes édesburgonya, 100 g Anyasüti pogácsa liszt

Minden hozzávalót összekevertem, majd fél órára hűtőbe tettem a tésztát. Ezután lisztezett deszkán kinyújtottam és 8 részre vágtam. Mindegyik közepébe egy szilva gerezdet tettem és gombócot formáztam belőle. Sós lobogó vízben főztem kb. 7-8 percig. Mikor feljöttek a víz tetejére akkor még hagytam egy-két percet. 
Miután leszűrtem a gombócokat, "morzsában" megforgattam őket. Bababarát morzsát csináltam, hogy a kislányom is tudjon enni belőle. 2-3 nappal ezelőtt, amikor a csokis pereceket sütöttem, a maradék tésztából sima kekszeket formáztam és megsütöttem. Eddig hűtőben tároltam, pontosabban szárítottam őket, ma pedig összedaráltam egy aprítógéppel. Remek morzsa lett 

Honlap készítés