Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Ebédek
2017.08.20 10:05

Tojásos töltött lapocka

Családi recept már mindent evő babákhoz.

A hús tetszés szerinti, nekem most lapocka volt itthon frissen, de jó sertéscomb, csirkemell, amit a  család szeret.
A húst vékony szeletekre vágtam, flekken fűszerrel beszórtam, megtöltöttem, feltekertem. Baconbe tekerve az igazi, most nem volt itthon.
Töltelék:
2 kemény tojás lereszelve, egy nyers tojás, só, bors, pirospaprika, 3 evőkanál újhagyma zöldje apróra vágva, 2 evőkanál zanpehely (kompromisszumos, helyette cassava dara) egy evőkanálnyi apróra vágott bacon (maradék volt). Bármilyen maradék sonka, virsli, szalámi, sajt mehet bele, ilyenekhez mindig elhasználok minden maradékot. Ez nekem 9 tekercsre volt elég, ha sok a töltelék, gombócnak megformázva a husik mellett megsütöm.
180 fokon alufólia alatt puhára sütöttem.
Vegyes zöldség köret
Szintén ami a hűtőben volt....egy karalábé, 2 sárgarèpa, 1/3 fej brokkoli. Összeapritva beletettem egy porcelánedénybe, sóztam, fűszereztem, fedőt tettem rá és betoltam a hús mellé. Épphogy megpároltam, nem túl puhára. Még forrón meg lehet szórni egy kis reszelt parmezánnal vagy piritott bacon kockákkal.
Készítettem hozzá rizst is,így már mindenki elégedett volt.
Recept forrása: Kochné Kovács Gertrúd
Honlap készítés