Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Omlós házi pogácsa receptek
2018.02.18 09:30

Töpörtyűs pogácsa

Hozzávalók: 


 2 tojás
 10 dkg főtt cukkini
 20-30 dkg töpörtyű
 4 dkg kókuszzsír
 himalája só
 140 gramm ANYAsüti Omlós házi pogácsa

Keverj el 2 tojást, 10 dkg hámozott, főtt és kihűlt cukkinivel, 20-30 dkg töpörtyűvel ízlés szerint (ezt én botmixerrel csináltam, ezért nem vettem elő a darálót, és így is tökéletesen összeaprította. Tegyél hozzá 4 dkg puha kókuszzsírt, végül adj hozzá 140 gramm ANYAsüti Omlós házi pogácsa lisztkeveréket és himalája sót ízlés szerint. Pihentesd a tésztát hűtőben 20 percig, majd ezután lisztezett deszkán nyújtsd kb. 2,5-3 cm-re, és kis pogácsaszaggatóval szúrd ki. Helyezd szilikonos sütőlapra, tetejét kend meg tojássárgájával, és rácsozd be késsel, illetve szórhatsz rá reszelt keménysajtot.
Süsd készre 180 fokon kb. 30 perc alatt. Ebből az adagból 26 db mini pogácsa készült.

Recept forrása: Vitéz Viktória

Honlap készítés