Az oldal jelenleg ZÁRVA van!

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Krémes darakása receptek
2018.06.10 13:04

Paleo túrógombóc rebarbarás eperszósszal

Ti készítettétek:

Paleo túrógombóc rebarbarás eperszósszal

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/turogomboc.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:

Paleo túrógombóc rebarbarás eperszósszal

Hozzávalók:
50 g Anyasüti krémes darakása vanília ízű desszertpor
http://www.paleonagykereskedes.hu/Anyasuti-Kremes-darakasa-90-g-3-adaghoz
250 g totu
1 M-es tojás
Éléskamra császárzsemléből készült zsemlemorzsa
http://www.paleonagykereskedes.hu/spd/5999887064012/Eleskamra-Paleo-Csaszarzsemle-Netto-tomeg-185g-glu
1 teáskanál kókuszolaj

Szószhoz:
1 nagy szál tisztított rebarbara
150 g eper
ízlés és diéta szerint édesítő
a tálaláshoz pár szem eper

Elkészítés:
A totut a tojással keverd össze, majd alaposan keverd hozzá a darakását.
Amíg a főzővíz felforr, hagyd állni és készítsd el közben a szószt. 
A megtisztított rebarbarát és az epret, vágd kisebb darabokra, és kb 0,5-1 dl vízzel és ízlés szerint édesítővel pár perc alatt főzd puhára, majd turmixold le.
A kókuszolajon pirítsd arany barnára a zsemlemorzsát.
Vizes kézzel formázz diónyi nagyságú gombócokat, (kb. 10 db) és ha feljönnek a víz felszínére, főzd 3-4 percig. 
Forgasd meg a zsemlemorzsában és tálald a gyümölcsszósszal.
Ez a legfinomabb paleos túrógombóc. Mindenféle mellékíztől mentes, egyáltalán nem fő szét, puha, és villám gyorsan elkészíthető. Nagyon passzol hozzá ez a szósz, tényleg érdemes így is kipróbálni. 
Természetesen lehet csak eperből is készíteni, és ha nem szeretnéd zsemlemorzsába forgatni, anélkül is nagyon finom!

Forrás:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=801748916691029&set=gm.375308329638260&type=3&theater&ifg=1

Honlap készítés