Hírlevél

Facebook

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Baba palacsinta receptek
2018.06.12 10:53

Vadas mártás

Ti készítettétek:

Vadas mártás

http://www.anyasuti.hu/ordered/22342/pic/vadasmartas.JPG

Húsos csontból (pl. marha, vagy sertés) hosszanfőtt húslevest készítettem (aktuálisan vaddisznóból), kizárólag fűszerezve a húsleves lét (gyömbér, fokhagyma, babérlevél). Ha precízebbek vagyunk akkor előtte kb. két napig páclében érdemes tartani a megfőzendő húst. A páclébe én ezeket a fűszereket pakolom bele: babérlevél, fokhagyma gerezdek, koriander, borókabogyó, gyömbér.

A levest leszűrtem, a csontról a húst leszedegettem. A nagyobb húsdarabokat félreraktam. A húsleves egy részében puhára főztem a gyökereket: sárgarépa, fehérrépa, zellergumó, tettem hozzá egy kevés zellerzöldet is, valamint egy kis darab karalábét. A puhára főtt zöldségeket turmixoltam. Elkészítettem a rántást: zsiradékot hevítettem, amibe Anyasüti palacsinta liszt-et kevertem, majd zsemleszínűre pirítottam, és hideg házi kókusztejjel öntöttem fel, sűrűsödésig kevergettem, majd a zöldségpüréhez hozzáadtam.  Bio citromlével és cukormentes dijoni mustárral vagy ha kell még sóval, kókusztejjel állítsuk be a kívánt ízvilágot.

A félretett nagyobb húsdarabokat kevés zsíron és fokhagymán-rozmaringon átpirítottam, majd hamis zsemlegombócokkal valamint a vadas mártással tálaltam.

A hamis zsemlegombócokat a korábban már közzétett gnocchi recept szerint csináltam, de nem volt itthon elég cassava garim, csak kb. 50-60 gramm maradékot sikerült összekapargatnom a zacskóból így jóval lágyabb lett, ezért csak fagyiskanállal szaggattam bele a főzővízbe, nem tudtam szép csíkosra villával megformázni. A képen láthatóan kicsit zöld lett, mivel szórtam hozzá szárított zöld fűszert is.

A vadast szerintem kicsik-nagyok egyformán szeretik, nagyon egészséges és ízletes étel minden évszakban.



Forrás: https://utunkazegeszseghez.webnode.hu/foetelek-koretek/vadas-martas-anyasuti/

Honlap készítés