Hírlevél

Bemutatkozás

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, az Anyasüti termékek megálmodója, fejlesztője és gyártója.

Kérdés esetén írj nekem e-mailt: anyasutilisztek@gmail.com

Mi az Anyasüti?

Az Anyasüti Magyarországon az első és egyetlen babáknak és gyermekeknek készült 100% natúr, természetes, adalékmentes, paleo, vegan és gluténmentes termékcsaládja, alternatív alapanyagokból készítve.

Tudj meg többet róla a képre kattintva.

Allergénmentes

Egyszerűen, akár a gyermekeddel együtt is elkészíthető natúr nasik és köztes étkezésre szánt finomságok alapanyagai a bolti késztermékek helyett.

Próbáld ki, ha Neked is fontos a tiszta, adalékmentes hozzátáplálás, egyszerűen elkészíthető alapanyagokból.

gluténmentes               gabonamentes

tejmentes                   édesítésmentes

sómentes                       szójamentes

adalékmentes              színezékmentes

tartósítómentes           ízfokozómentes

maglisztmentes          burgonyamentes

hozzáadott rosttól mentes

térfogatnövelőtől mentes

100% natúr és természetes

Anyasüti vásárlás

TE IS MENTES NASIT ADNÁL GYERMEKEDNEK?

RENDELD HÁZHOZ GYÁRTÓI KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT!

 

Ebédek
2017.04.03 17:04

Pirított zöldségek szűzpecsenyével

Imádni fogod ezt a receptet, ha kevés az időd, mégis valami vitaminbombát szeretnél az asztalra tenni

Pirított zöldségek natúr sertésszűzérmével
Rizs helyett érdemes ilyen vitaminban gazdag és ízes zöldségeket kínálni a hús mellé.

PALEO

TOJÁSMENTES

GABONAMENTES

TEJMENTES RECEPT

Első falatok- egészséges hozzátáplálás fényképe.


Hozzávalók 3-4 főre (ebből 1 baba)
Köret:
25 dkg bébi répa vagy kockára vágott répa
15 dkg fél karikákra vágott cukkini
25 dkg édesburgonya
10 dkg kockázott zeller
1 felkockázott vöröshagyma
1 felaprított cikk fokhagyma
só, bors
5-6 evőkanál kókuszolaj

Hús:
50 dkg sertésszűz vagy más sertés hús
só, bors, fokhagyma
4 evőkanál kókuszzsír
2 dl víz pároláshoz

Elkészítés
A körethez a répát, a zellert feltesszük sülni a zsiradékon, mikor félig puha, hozzáadjuk a többi zöldséget, hagymát, fokhagymát és nagy lángon készre pirítjuk. Ez összesen kb. 15 percet jelent. Közben a felszeletelt sertés szüzet (ne vágjuk túl vékonyra, így marad finom omlós és szaftos) sóval, borssal hintjük és oldalanként 2-2 percig zsiradékon pirítjuk, így biztosan nem fog kiszáradni. Ekkor felöntjük a vízzel és így pároljuk puhára. A végén ismét megpirítjuk, hogy szép színe legyen és csak miután levettük a tűzről, akkor adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, hogy meg ne keseredjen.

Jól illik hozzá az uborka saláta, a savanyított uborka kísérőnek.

Egész délutánra lendületet ad a sok tápanyag és a jótékony rostok miatt, ami a sok zöldségben van.

 

Első falatok- egészséges hozzátáplálás fényképe.

Honlap készítés